Partners en klanten

Partners

Zelfstandig ondernemen doe je niet alleen. Met de onderstaande bedrijven hebben we een partnership. Zo’n partnership kan inhouden dat er capaciteit wordt gedeeld, diensten worden verleend of producten beschikbaar worden gesteld. En vrijwel altijd wordt er kennis en kunde gedeeld.

Track 3D gebruikt CAD, GIS en database technologie om project informatie op een transparante manier te visualiseren.
Doelen zijn: Efficiënt toepassen van praktisch informatie management in dynamische omgevingen. Degelijke vastlegging en heldere beschikbaarheid van kennis.
Specialiteiten: Informatie management, Systems engineering, BIM, Proces management, GIS, 3D modelling
Website: www.track3d.nl
“Relatics is een revolutionaire manier om uw informatie te beheren. In het verleden werd de keuze in het kader van software ontwikkeling altijd beperkt tot enerzijds standaardoplossingen of anderzijds maatwerk. Met beiden hun nadelen. Standaardoplossingen bieden niet 100% de gewenste functionaliteit en maatwerk is helaas een duur alternatief. Relatics biedt uitkomst: maatwerk tegen de prijs en snelheid van een standaardoplossing.”
Website: www.relatics.com
Zenas Zenas B.V. verzorgt ontwerpmanagement voor de infrastructuur, projectmanagement, reviews en second opinions infrastructuur en interimmanagement.
Website: www.zenas.nl

Klanten

Een selectie van onze klanten:
(zie klanten websites hier)

Rijkswaterstaat RWS Voor de zes projecten van Rijkswaterstaat Utrecht dragen wij bij aan de configuratie van Relatics en rapportagefunctionaliteit door middel van Altova Stylevision.
Het gaat om de projecten Beatrixsluis, A27/A1, Hoevelaken, GO BeBe en de Afsluitdijk
Website: www.rijkswaterstaat.nl
Rijkswaterstaat RWS Voor het project SAA verzorgen wij samen met Ipcon de configuratie van Relatics.
“Rijkswaterstaat breidt het wegennet tussen Schiphol, Amsterdam en Almere (SAA) uit. Hiermee bereiken we:
– een betere bereikbaarheid van deze economisch belangrijke regio
– een vlottere doorstroming van het verkeer
– kortere en betrouwbare reistijden”
Website: www.rijkswaterstaat.nl (over SAA)
Aon Voor Aon Nederland en Aon Europe verzorgen wij op projectbasis XML en MS Office rapportages.
“Aon in Nederland heeft 1.900 medewerkers en maakt onderdeel uit van Aon Corporation, Chicago, USA. Het wereldwijde Aon-netwerk omvat circa 500 kantoren in meer dan 120 landen en telt ruim 59.000 medewerkers. Hiermee is Aon één van de grotere financiële dienstverleners ter wereld.”
Website: www.aon.com
Bestuur Regio Utrecht Voor het Bestuur Regio Utrecht, een samenwerkingsverband van negen gemeenten in de provincie Utrecht, heeft Invention Design een Relatics omgeving ontwikkeld die de KES en SYS procedure voor de ontwikkeling van de Nieuwe Tram Remise ondersteunt.
Website: www.regioutrecht.nl
Voor Ballast Nedam hebben wij een aantal XML-XSLT rapportages verzorgd.
“Ballast Nedam heeft een leidende positie in de bouw en infrastructuur. Onze onderneming is met integrale projecten voor bedrijven, overheden en woonconsumenten vooral in Nederland actief op de gebieden mobiliteit, wonen, werken, recreatie en energie. Internationaal is Ballast Nedam actief in een aantal expertisegebieden.”
Website: www.ballast-nedam.nl
ICT Strategies | Shipbuilder Voor ICT Strategie mochten we meewerken aan de rapportagefunctionaliteit van Shipbuilder.
“During our many years experience with implementation of CAD, PDM, PLM, ERP and document management systems and quite a few national research projects we came to an overall conclusion that there is a need for software which can cope with the complexity of a ship as a whole.”
Website: www.shipbuilder.nl
LinkedIn: www.linkedin.com/company/ict-strategie-b.v.
Voor HEVO heeft Invention Design met een van haar partners een Inleiding SE met workshop Relatics verzorgd. Ballast Nedam hebben wij een aantal XML-XSLT rapportages verzorgd.
HEVO laat u volledige huisvestings- en vastgoedprocessen overzien, zodat u weer durft te dromen. De kaders van budget en tijd zijn slechts randvoorwaarden.
Website: www.hevo.nl
Colijn Voor Colijn hebben we voor uiteenlopende projecten Relatics-omgevingen en rapportages ingericht.
“Colijn Aannemersbedrijf B.V. met haar onderdelen Colijn Beton- en Waterbouw, Colijn Industriebouw en Colijn Betonrenovatie heeft sinds de oprichting in 1949 een brede ervaring opgebouwd in uiteenlopende vormen van droge en natte betonbouw en is uitgegroeid tot een veelzijdig specialist met een uitstekende staat van dienst. ”
Website: www.colijn.nl
Strukton Voor Strukton hebben we diverse Relatics omgevingen en rapportages ingericht.
“Strukton biedt totaalconcepten op het gebied van infrastructuur en accommodatie. Het zwaartepunt ligt op mobiliteit, knooppunten en doorgaande exploitatie.”
Website: www.strukton.com
Voor Van Oord hebben we voor uiteenlopende projecten Relatics-omgevingen en rapportages ingericht.
“Van Oord is wereldwijd dé partner voor de aanleg van waterbouwkundige infrastructuur. Of het nu gaat om landaanwinning, de bouw van container- en LNG-havens, de verdediging van kusten en oevers, de aanleg van gaspijpleidingen, de bouw van windmolenparken of toeristische voorzieningen.”
Website: www.vanoord.com
BAM Voor BAM hebben we diverse Relatics omgevingen ingericht.
“BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen in Europa. BAM neemt in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende marktposities in. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat. ”
Website: www.bam.nl
Voor Reef Infra hebben we voor uiteenlopende projecten Relatics-omgevingen en rapportages ingericht.
Reef Infra richt zich op “het aanleggen van complexe netwerken, ontwikkelen van doordachte verkeersgeleiding, bouwen van bruggen, kortom het realiseren van ambitieuze groeiplannen.”
Website: www.reef-infra.nl

Neem contact met ons op als u contact op wilt nemen met een van onze referenties.